A+ A A-

Инспиративне маме на Базару мама предузетница

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bazarrrrrБЕОГРАД - Преко 40 мама предузетница представиће своје компаније и производе на четвртом изложбено-продајном Базару мама предузетница, који се организује сутра од 10 часова до 22 часова у Делта Сити тржном центру у Београду.


Базар мама предузетница се организује са циљем да промовише и међусобно умрежи маме предузетнице, као и да представи широј јавности сјајне ствари које оне раде, као и саме маме предузетнице. Базар се организује у сарадњи са Делта Сити и уз подршку компаније Балкан Штанд.


Базари који су организовани до сада су показали да је мамама овај вид умрежавања и подршке потребан, а чињеница да су сви столови за овај Базар били заузети скоро три недеље пред Базар то додатно потврђује.


“Базари Центра за маме су изузетна прилика да се широј јавности представе жене које успевају да воде послове у овим економско тешким временима, као и да се представи чињеница да успех није немогућ, већ да само захтева пуно рада и одрицања, као и љубави према ономе што се ради,” изјавила је Јована Ружичић, директорка Центра за маме, организације која организује Базар.


Базар организује Центар за маме, удружење грађана која се залаже за радна и друга права мама и бори против свих видова дискриминације којима се маме изложене. Позивамо вас упознајте маме предузетнице на Фејсбук страни Центра за маме, као и на сајту www.centarzamame.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 фебруар 2015 23:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани