Кућа Добрих Вести

Login

Конференција о доступности инвестиција

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kapitalllllБЕОГРАД – У организацији Привредне коморе Србије (ПКС) 15. децембра биће одржана конференција о доступности инвестиција и приватног капитaла као финансијским средствима за раста.

 

Конференцију коју ПКС организује у сарадњи са Српском асоцијацијом приватног капитала(СПЕА) , отвориће David Schoch, председник СПЕА.

 

 О стању малих и средњих предузећа у Србији и изазовима у финансирању развоја фирми говориће Александар Грачанац из сектора МСП Привредне коморе Србије, биће одржана панел дискусија о прватном капиталу као финансијском средству, а биће представљени примери из праксе у Србији који показују како приватни капитал омогућава раст.

 

Пријаве за учешће до 12. децембра могуће је обавити путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   или факсом на 011/3230 949.

 

Догађај почиње у 10,30 сати, у Ресавска 15.

 

На скупу ће о изазовима у финансирању развоја фирми говорити и Александар Грачанац, из сектора МСП у Привредној Комори Србије.

 

Након тога планирана је панел дискусија:  Приватни Капитал као финансијско средство на коме ће говорити Никола Стефановић, директор – SEAF Opportunity Fund; SEAF South Balkan Fund, Natalia Meylunas, директор Регионалног Програма, SBS Tim EBRD и Небојша Лазић, директор Startlabs

 

У другом делу панел дискусије биће речи о примерима из праксе у Србији. На ту тему говориће Горан Ковачевић, директор Gomexa, Слободан Ђиновић, диркетор Orion telekomа и Раде Јоксимовић, директор Loyalisа.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 09 децембар 2014 21:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија