Кућа Добрих Вести

Login

ХО пројекат за викенд-туристе

Оцените овај чланак
(5 гласова)

vilaПАЛИЋ – Учесници традиционално највећег међународног скупа о е-пословању у Србији Е-трговина 2014, који на Палићу траје до 17. априла, искористили су прилику да и пре званичног отварања, посете Вилу мајур у оближној Келебији и упознају старт-aп пројекте „ХО Етрговина Уп“ и „XO Hotel&Travel“ намењене туристима из Србије и региона.
- Овде можете да „претпремијерно” чујете о онлајн платформи, која ће омогућити селекцију најбољих хотела, дестинација и активности вредне виђења, објаснио је представник пројекта Бојан Попивода.

Алијанса хотелске понуде

Он каже како људи у Србији немају обичај да иду на краће одморе управо из разлога што не постоји маркетиншки довољно привлачна понуда, те је изузетно корисно да се хотели који имају шта да понуде, уз повољне цене и одлично особље нађу на једном месту, које ће гарантовати њихов квалитет.
- Идеја за „XО“ алијансу хотела, која ће гарантовати квалитет, је у потпуности нова за Србију, чиме се потенцијал овог пројекта знатно повећава, док ће се проблем са сезонским плимама и осекама смањити, навео је Попивода, који је додао да је пројекат намењен посебно онима који макар једном годишње одлуче да оду на викенд одмор.

Награђена верност

У пројекат је, како су навели организатори, уврштен и јединствен „Лојалити“ програм, који ће на различите начине награђивати викенд-туристе, а поени за бенефициране цене би се зарађивали тиме што корисни препоруче понуду другима.
Исто важи и за шеровање по он лајн мрежама, што такође доноси вредне понуде по нижој цени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 15 април 2014 18:55
Наташа Шару

Студенткиња журналистике пред крај студија, новинарка у потрази за радним местом, волонтерка у другим медијима, уредник у својим. Заменица уредника у „Журналисту“ , једином онлине магазину у којем се млади баве озбиљним темама.  Док не буде сигурног посла, новинарски занат кујем у Вечерњим новостима и у пројекту Радио – телевизије Војводине „АграрЦор“ , где откривамо корупцију у пољопривреди. У паузама од љубави према новинарству, бавим се комуникацијама и маркетингом. ПР сам дечијег фестивала „БИГ Ускршње чаролије“, а посебно се трудим да медијски подстичем промоцију културе у својој општини у оквиру локалног информативног сајта jasatomic.org.  Интернет ПР је следећа станица у којој не планирам само да волонтирам.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија