Кућа Добрих Вести

Login

Донација Владе Јапана Гимнастичком Савезу Србије

Оцените овај чланак
(0 гласова)

gussvedxdБЕОГРАД - Влада Јапана је у оквиру програма "Бесповратне помоћи у области културе" одлучила да донира износ од 77,872 евра Гимнастичком савезу Србије.

 

Наведеним средствима Гимнастички савез Србије набавиће неопходну опрему за вежбање која је потребна за тренинг гимнастичара свих узрасних категорија, а све у циљу континуитета остваривања врхунских резултата на домаћим и међународним такмичењима у спортској и ритмичкој гимнастици, са посебним нагласком на припреми за предстојеће Олимпијске игре у Токију 2020. године.

 

Свечана церемонија потписивања уговора о донацији Гимнастичком савезу Србије одржаће се у понедељак, 18. децембра 2017. године у 13:00 у просторијама Амбасаде Јапана на Новом Београду (Трешњиног цвета 13).

 

Уговор о донацији потписаће Ђунићи Марујама, амбасадор Јапана и г-ђа Александра Ристић, председница Гимнастичког савеза Србије.

 

Церемонији ће присуствовати и Дарко Удовичић, в.д. помоћника министра омладине и спорта Републике Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 децембар 2017 14:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија