Кућа Добрих Вести

Login

Деда Мраз и љубимци у хуманитарној мисији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

DMMACKAБЕОГРАД – Нова година је иза ћошка, а у њеним чарима треба да уживају сви, па и напуштене куце и маце. У циљу да помогне напуштеним љубимцима Београда, Деда Мраз стиже и ове године у српску престоницу.

 

Традиционално шесто дружење са Деда Мразом заказано је за недељу, 26. новембар, од 13 часова у тржном центру Делта Цитy. Преко 1.000 крзнених, пернатих, двоножних и четвороножних другара забављало се са декицом са Северног пола у претходних пет година, а само ове године се очекује долазак готово 300 љубимаца.

 

Сви учесници на највеселијем догађају добиће бесплатан пакетић са укусним залогајчићима, фотографију са Деда Мразом, али и прилику да обрадују оне мање срећне – куце и маце без дома. Опрему, посластице, храну, играчке које Београђани донесу, добиће Удружење ЗОИ које се несебично бори за добробит напуштених мезимаца.

dmKUCA                                                                       

 

Након Београда, Деда Мраз ће са истим циљем посетити и Нови Сад и Крагујевац, а затим и путем онлине гласања изабрати 12 помоћника за предстојећу годину.

Ако сматрате да ваш љубимац има све што је потребно да би био један од Деда Мразових помоћника, пожурите, јер времена је мало.

 

Попуните пријаву на сајту www.petface.net до петка 24. новембра и место на најшашавијој новогодишњој забави је ваше.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 22 новембар 2017 13:13

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија