Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатна школа за труднице и тате

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bebironБЕОГРАД - „Бесплатна школа за труднице и тате, са предавањима и психофизичким припремама, биће, у оквиру пројекта „Бебирон”, реализована сваке недеље, почев од 19. новембра, у Скупштинској сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77.

 

Бесплатна школа обухвата здравствено-васпитне активности, уз практични приказ и рад са трудницама, а заинтересовани се могу пријавити на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 069/110-6922.

 

Прво предавање, у недељу  19.11 у 11 сати, одржаће психолог Јелена Јеремић на тему „Оснаживање будућих родитеља у савладавању свакодневних препрека и изазова које родитељство доноси са собом“, најавила је Општина Звездара.

 

Градска општина Звездара подржала је, као и остале београдске општине, бесплатно стручно Viber саветовалиште „Бебирон” које има за циљ да трудницама и родитељима са бебама помогне да кроз трудноћу и прве кораке родитељства прођу безбрижно уз стручни тим који је 24 сата доступан за сва питања и недоумице заинтересованих родитеља.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 13 новембар 2017 20:54
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015