Кућа Добрих Вести

Login

Хуманитарна акција - Књига за свакoга

Оцените овај чланак
(1 Глас)

perokreianovtgoБЕОГРАД - Васпитно-образовни систем Креативно перо организује хуманитарну распродају књига.

 

Систем садржи вртић, основну школу и гимназију.

 

 

Током десетогодишњег постојања један од циљева установе је развој свести о хуманости код деце.

 

Неколико пута годишње Креативно перо организује хуманитарне акције, а Књига за свакога је прва у низу у овој школској години.

 

Књига за свакога одржава се у октобру – месецу књиге и са ученицима који су похађали школу Креативно перо, као и децом у вртићу током читавог месеца прича се о значају књиге, читања, организују се радионице и књижевни сусрети. Ове године свако одељење имало је задатак да прође кроз све фазе израде књиге – ђаци су писали текстове, илустровали, предлагали изглед корица, бирали тему и наслов и дизајнирали.

 

Осим што су израдили уникатне књиге, донирали су романе, стрипове, сликовнице и остала штампана издања која ће бити изложена на продајном сајму књига 26. 10. 2017. године у просторијама школе Креативно перо у Толстојевој 58 и Чакорској 3, од 16 до 17 часова.

 

На мини сајму, продавци ће ђаци. Новац прикупљен од продаје биће дониран у хуманитарне сврхе, као и све књиге које не буду продате.

 

Посетите Креативно перо, 26. 10. 2017. године или пре тога проширите добру реч о прикупљању књига које ће ова кућа донирати.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено уторак, 24 октобар 2017 10:07

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија