Кућа Добрих Вести

Login

Весела завршница Новосадског БИГ дечијег лета 6

Оцените овај чланак
(1 Глас)

MASKEMBALНОВИ САД - Последњу недељу највећег Новосадског БИГ дечијег лета 6, обележиће програми инспирисани глумом, пријатељством и традиционални летњи маскенбал!


Завршница манифестације биће уприличена 15. традиционалним летњим маскенбалом за све учеснике у петак, 26. августа, од 18 часова, на углу Дунавске и Гимназијске улице испред Градске библиотеке у центру Новог Сада, у организацији Дечијег одељења Градске библиотеке и Дечијег културног центра „Деци на дар“.


Циљ маскенбала је као и до сада, промоција читања, дружења и награђивање маште наших најмлађих. Тема овогодишњег догађаја је “Сва деца света” а обележиће га бројни забавни и плесни програм за децу. Почасна гошћа маскенбала биће Татјана Родић, ауторка књиге “С децом око света”, саопштено је из Дечијег културног центра.

MASKEMBAL33
Током последње недеље Новосадског БИГ дечијег лета 6 посетиоци и учесници ће имати прилику и да учествују у интерактивним радионицама у центру за немачки језик „Actuell“, школи енглеског језика „Brighties“ и у центру страних језика „Academy“.


Деца ће своје физичке способности тестирати у Адреналин парку "Земља чуда" и у Капуера академији Новог Сада, а сваког радног дана од 10 до 13 часова у просторијама позоришта „Театрило“ моћи ће да уживају у луткарским представама и радионицама на којим ће имати прилике да сазнају када и како су настале лутке које се анимирају у театру сенки, као и лутке јавајке, гињол, марионете и сицилијанке.

 

MASKEMBAL444
Списак радионица, сатница, начин пријаве учешћа, информације о узрасту којем је намењен одређени програм, доступни су на сајту www.novosadskodecijeleto.info или на званичној фејсбук страници ДКЦНС Дечијег културног центра. Сви програми Новосадског БИГ дечијег лета 6 су бесплатни за све учеснике, уз обавезну пријаву.

MASKEMBAL555
Новосадско БИГ Дечије лето 6 организује Дечији културни центар „Деци на дар“ из Новог Сада, уз подршку Града Новог Сада и тржног центра „БИГ“.

 

MASKEMBAL11

Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено уторак, 23 август 2016 21:21
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија