Кућа Добрих Вести

Login

Изложба „Фото-маштарија“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

izlozbafotomstarija3443БЕОГРАД - Удружење за помоћ ментално недовољно развијеним особама Звездара, уз помоћ Секретаријата за спорт и омладину, реализује пројекат „Фото – Маштарија“.


Циљ овог пројекта је да особе са сметњама у развоју испробају нове технике, овога пута употребу фотоапарата како би исказали како виде и доживљавају свет око себе, најавила је оптина Звездара.


Пројекат је фокусиран на елиминисање предрасуда, интеграција у друштво особа са сметњама у развоју, неговање друштвеног активизма и повезивање локалне заједнице. Ефекат је да се корисници друже, науче полазне основе фотографисања, едукују и обуче за употребу фото апарата, да по свом избору фотографишу знаменитости и различите ситуације и исте презентују јавности.


Дођите у четвртак, 26.мај од 12 часова дођете на изложбу фотографија и тиме подржите двомесечни труд ових младих људи.


Место одржавања изложбе је Конзул – кафе бар, Светозара Марковића 48, изнад Академије 28.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 25 мај 2016 22:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија