Кућа Добрих Вести

Login

Клавир на поклон – пријавите се!

Оцените овај чланак
(1 Глас)

klavirrrrrБЕОГРАД - Организација Културни елемент из Београда наставила је са својим донаторским активностима, и овог пута поклања полуконцертни клавир.


“Захваљујући донацији фотографа и дизајнера Немање Секулића, који је један од оснивача Културног елемента, организација донира полуконцертни клавир. Реч је о старијем, добро очуваном инструменту који ће сигурно бити драгоцена помоћ некоме коме је најпотребнији. За мање од двадесет четири часа, тридесет хиљада људи је видело оглас који смо поставили на друштвеним мрежама, и добили смо скоро стотину пријава из пет земаља! Нисмо желели да икако ограничавамо конкурс, па је зато потребно само написати писмо и објаснити зашто је клавир потребан баш вама и то послати мејлом. Желимо да овај клавир добије или неки појединац без инструмента, или институција која ће га користити за остварење својих уметничких циљева. Сигурни смо да ће ово допринети ширењу уметности и културе, а пре свега музике међу нашим народима.” , изјавио је драматург и редитељ Тадија Милетић, председник организације.


Организација Културни елемент је основана 2011. године, и чине је бројни млади уметници, професионалци у својим областима. До сада су остварили низ културно-уметничких програма, међу којима су пројекти Буђење културе и Буђење фестивала, као и неколико донаторских дешавања, попут даривања шест стотина књига установама културе широм Србије.


Линк са позивом је http://kulturnielement.org/vesti/24-klavir_na_poklon

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 30 август 2015 19:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија