Кућа Добрих Вести

Login

Из Врбаса на мегдан Румунима

Оцените овај чланак
(1 Глас)


1VRBASLIVIASANTOБЕОГРАД - Милош Поњавић селектор сениорске мушке репрезентације Србије, Драган Фатовић, селектор сениорки и кадетски селектори Мирко Чуквас (пионири и кадети) и Љубомир Штетин (пионирке и кадеткиње) одредили су кандидате за пријатељски сусрет селекција Румуније у Србије у Тиргу Мурешу 14. и 15. марта.


Припреме ће се одржати у Врбасу од 9. до 13. марта, а позвани су – сениори: Вилмош Заварко и Даниел Тепша (Спорт Подбрезова), Горан Остојић, Игор Ковачић, Чонгор Барањ, Милош Симијоновић и Радован Влајков (Београд), Урош Јагличић и Горан Чалуковић (Металац, Горњи Милановац) и Роберт Ерњеши (Сегедин).
Сениорке: Зорица Бараћ, Ливиа Санто и Хермина Лукач (све Пионир, Суботица), Маја Ђукић, Јована Стантић и Маријана Орос (Раднички Нови Сад), Ксенија Милосав (СПЦ Војводина, Нови Сад), Јасмина Анђелковић (Џамбо инвест, Нови Сад), Весна Бошков (Банат, Зрењанин) и Марија Кресовић (Кристал, Зрењанин).
1VRBASPREDSeDNICIRUMUNSKOGISRPSKOGKUGLASKOGSAVEZAКадети: Марко Антић (Ц. звезда), Жељко Гарафијат и Желислав Јакаб (Долина, Падина), Вук Бошков (Банат, Зрењанин), Себастијан Молнар (Јединство, Нови Бечеј), Павле Стојановић (Цар Лазар, Крушевац), Илија Остојић (Врбас), Марк Балинт (Сента Виса пром) и Немања Балаћ (Апатин), пионири: Матеја Шакић (Београд) и Марко Радбањи (Врвас).
Кадеткиње: Хермина Лукач (Пионир), Кристина Љубенковић (Победник, Београд), Ангела Золнаи и Бригита Золнаи (Јединство, Нови Бечеј), Ана Бошков, Оливера Чикош и Милица Перин (све Банат, Зрењанин) и Ивана Арсић (Прва петолетка, Трстеник), пионирке: Тања Петровић (Прва петолетка, Трстеник) и Мони Ковач (Спартак, Дебељача).
У Румунију ће путовати по осам сениора и сениорки. као и шест кадета и кадеткиња. Хермина Лукач из Пионира је пријављена и за сениорску репрезентацију.
1VRBASVLAJKOVSIMIJONOVICIKOVACIC- Ово окупљање и меч са Румунијом, је почетак припрема за Шампионат света у немачком граду Шпајхерсдорфу од 12. до 23. маја. Одиграћемо и пријтељску утакмицу сениорских мушких и женских репрезентације  у гостима са Немачком  18. априла, а у последњем тесту 2. и 3. маја угостићемо кадетске и сениорске селекције Мађарске – каже председник КСС Урош Драгојловић.- Захваљујемо се Министарству омладине и спорта Србије, Спортском савезу Србије као и пријатељима из „Воде Врњци“ и крагујевачког Пак промета на великој подршци нашим програмима. За Румунију ће нас возити Ласта са којом имамо такође, одличну, дугогодишњу сарадњу.
Пре две године у Бањи Јунаковић у пријатељском мечу, првог дана Србија је забележила све четири победе против Румуније (сениори, сениорке, кадети и кадеткиње) а другог дана победили су сениори, кадети и кадеткиње, а сениорке су одиграле нерешено 4:4.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија