Кућа Добрих Вести

Login

Куглана - хит Сајма спорта

Оцените овај чланак
(2 гласова)

1sajamreprezentavciipredstavnciopstinebecejБЕОГРАД - Куглана са једном стазом, коју је Куглашки савез Србије монтирао у хали 2 „Београдског сајма“, апсолутни је хит Сајма спорта који под слоганом „Лепша страна Србије“ траје до 29. новембра.


Ради од отварања до затварања сајма, а посебно су првог дана сајма, 27. новембра, за куглање били заинтересовани млади спортисти и спортисткиње, фудбалерке из фудбалских школа, стрелци Новог Београда Ушћа, теквондисти... али и старији спортисти и представници гранских спортских савеза и институција.


- Монтирали смо је да пет ујутро у четвртак, али се исплатило и још једном огромна захвалност Жељку Миличевићу који је уложио огроман напор да све буде како треба – рекао је Војко Павловић генерални секретар Куглашког савеза Србије који је о овом малом градитељском подвигу обавестио и Вању Удовичића, министар омладине и спорта Србије и добио прегшт похвала за овај труд куглашких радника.- Деца су одушевљена, многи никада нису видели  шта је куглање нити били на куглани и драго нам је што смо им приближили наш спорт чији су спортисти од 2006. до 2014. освојили 21 златну медаљу на Шампионатима света и Светским куповима!
1sajam3Урош Драгојловић, председник Куглашког савеза Србије угостио је на штанду, на коме се представио и  Спортски савез Општине Бечеј, многе драге госте, пријатеље из осталих гранских савеза, ваздухопловног, боћарског, каратеа...
- Сајам спорта је прилика да се види шта и како раде други савези, да се размене искуства и Министарство омладине и спорта Србије је повукло прави потез обнављајући ову манифестацију после скоро једне деценије – истакао је Драгојловић који је дочекао и сениорске репрезентативце у куглању, стипендисте Министарства омладине и спорта Ливиу Санто, Вилмоша Заварка, Уроша Јагличића, Тибора Села, Горана Остојића, Даниела Тепшу, Чонгора Барања, Игора Ковачића и Роберта Ерњешија.
1sajamsantomaksimovicantalУ делегацији Општине Бечеј су Ендре Хегедиш председник Спортског савеза Бечеја, Дејан Станојев директор спортског центра, Гордана Џигуркси председник Туристичке организације Бечеја и Мирјана Туцаков сарадник за планирање и маркетинг у ТО Бечеја.
Представљање на штанду Куглашког савеза Србије је у суботу 29. новембра око 17,15 часова.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 28 новембар 2014 10:55
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија