Кућа Добрих Вести

Login

Београд бољи од Кристала у Зрењанину

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1kristalbeogradekipezajednoЗРЕЊАНИН - Куглаши српског шампиона, Београда, победили су у пријатељском мечу у Зрењанину екипу српколигаша Кристала са 3.417:3.368 (5:3).


Београд је играо у комбинованом саставу и играч дана био је бронзани са СП у Брну ове године, репрезентативац Београда, Горан Остојић са 603 чуња, други резултат имао је Зрењанинац Радован Влајков појачање Београда ове сезоне, јуниорски вицешампион света, са 569 чуњева. У редовима домаћина два најбоља резултата постигли су Гајин са 571 и Трифуњагић са 570 чуњева. Меч је судила Милена Субин.
На позив агилног секретара Кристала Босиљке Божић, мечу је присуствовао и Урош Драгојловић, председник Куглашког савеза Србије, који је  истакао:
- Зрењанин је једни град у Србији који има две куглане са сертификатом на којима могу да се играју  и интернационални мечеви. Такође, познат је и као расадник репрезентативаца. Последњих година  на сваком светском првенству имали смо у нашим репрезентацијама, од кадетске до сениорске, играче и играчице поникле у Зрењанину. Пријатељски мечеви су изванредна прилика за популаризацију куглашког спорта, посебно међу младима.  Кристалу и Београду овај меч добро ће доћи у припремама за нови шампионат који почиње 14. и 15. септембра а домаћинима желим да се на крају сезоне радују пласману мушке екипе  у Супер лигу Србије.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 31 август 2014 19:46
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија