Кућа Добрих Вести

Login

"Златиборац" уз српске олимпијце

Оцените овај чланак
(3 гласова)

1zlatiboracknezevicidivacБЕОГРАД - Душан Кнежевић, директор Компаније “Златиборац д.о.о” и Владе Дивац председник Олимпијског комитета Србије потписали су уговор о спонзорству којим је ова компанија постала део спонзорског пула “Ми смо тим за Рио 2016”. Тако су производи ове реномиране фирме, постали и званична храна олимпијског  тима Србије до Олимпијских игара у Рио де Жанеиру 2016.


“Златиборац” је водећи произвођач врхунских традиционалних сувомеснатих деликатеса, али у фокус ставља и одговорност према друштвеној заједници и са задовољством подржава бројне културно-спортске и хуманитарне пројекте и иницијативе.
- Захваљујем се људима из компаније “Златиборац” што су одлучили да помажу  и спорт које је право место за улагање. Наш спонзорски пул „Ми смо тим Рио 2016“ јачи је за још једног партнера који схвата важност промоције олимпијских вредности у нашем друштву. Сигуран сам да ће се ова сарадња бити на обострано задовољство и да ћемо заједно имати повода да се радујемо у Рију 2016 – рекао је Владе Дивац.
Душан Кнежевић, генерални директор компаније “Златиборац д.о.о” је истакао после потисивања уговора:
- Искрено смо поносни што постајемо партнер Олимпијског комитета Србије и део званичне подршке нашим најбољим спортистима у стварању што бољих услова за најзначајније спортско такмичење -  олимпијским играма. Храна даје снагу а снага резултате, то је наш мотив и вера да ћемо помоћи  нашем олимпијском тиму у освајању медаља.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија