Кућа Добрих Вести

Login

Са Златибора нанишанили Минхен

Оцените овај чланак
(2 гласова)

1MINHENDRAGACEVACARSOVICIZLATICЗЛАТИБОР - Андреа Арсовић стрелац Партизана и бронзани са ОИ 2012. Андрија Златић (“Алекса Дејовић”, Ужице) припремали су се за турнир у Минхену (22.- 25. јануар) на Златбору. Турнир је, како је истакао спортски директор СС Србије Срећко Пејовић, генерална проба пред Шампионат Европе ваздушним оружјем од 26. фебруара до 6. марта у Москви.


- Провели смо на Златбору, у одличним условима,  пет дана и максимално смо их искористили  - каже Драган Доневић тренер Андрее Арсовић и координатор за пушку у репрезентацаији, а на припремама је био и Александар Златић тренер Адрије Златића координатор за пиштољ.- Са нама је, о трошку клуба, била и јуниорка ужичког клуба “Алекса Дејовић” Јована Драгачевац, која ће гађати пиштољем у Минхену. Захваљујемо се и Минстарству омладине и спорта Србије и Олимпијском комитету Србије на финансијској помоћи да спроведемо ове припреме. Сјајни домаћини били су нам наши велики стерељачки пријатељи из клуба “Алекса Дејовић”. Тренирали смо на електрорнским метама и СКАТ тренажеру и мислим да обоје одлазе у Минхен са добром формом.
Стрелце је обишао и спортски директоре СС Србије Срећко Пејовић и пратио је тренинге.
Ваздушном пушком ће у Минхену гађањи сениори Стеван Плетикосић, Милутин Стефановић (обојица “Чика Мата”), Миленко Себић (“Академија Максимовић”) и Дејан Пешић (Панчево), сениорке: Ивана Максимовић, Драгана Тодоровић (обе “Академија Максимовић”), Андреа Арсовић (Партизан) и Јелена Живковић (Јагодина), јуниорке: Тиха Тодоровић (“Лукањац”, Пирот), Милица Бабић (Нови Сад), Нина Радуловић (Звездара) и Сања Вукашновић (Јединство, Стара Пазова), јуниори: Стеван Јовановић, Милош Ивановић (обојица “Чика Мата”), Андрија Миловановић (Ниш), док ће пиштољем на ватрену линију сениорке:  Јасна Шекарић, Зорана Аруновић (обе Црвена звезда) и Бобана Величковић (Бор 030), сениори: Андрија Златић (“Алекса Дејовић”, Ужице), Дамир Микец (Полицајац) и Димитрије Гргић (Академац) и јуниорке: Ана Алентијев (Смедерево), Леа Алексић (Нови Београд Ушће) и Јована Драгачевац (“Алекса Дејовић”).
У стручном штабу репрезентације, уз Срећка Пејовића су и тренери - координатори Драган Доневић, Јелена Аруновић и Александар Златић.  У Минхен ће путовати и лични тренери Мира Максимовић, Бобан Марковић, Иван Квасневски, Лидија Михајловић и Бобан Маринковић.
Такмичење је у четвртак, петак и суботу.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 22 јануар 2014 15:12
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија