Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал љубави

Оцените овај чланак
(1 Глас)

FestivalljubaviiiiiiБЕОГРАД - Након веома успешног “Новосадског Винтер Феста” који је у овој сезони био једини Божићни базар у Србији са свакодневним програмом (35 дечијих хорова, 45 бендова и десетине ДЏ-ејева) и више хиљада посетилаца сваког дана – компаније Колор Прес група и Нинамедиа, уз подршку Града Новог Сада, од 2. фебруара до 9. марта на централном новосадском тргу организују Фестивал љубави.

 

“Нови Сад – престоница љубави” главна је тема “Фестивала љубави” који се организује у сусрет празницима Дан заљубљених, Свети Трифун и Дан жена.

 

На Тргу слободе биће постављена јединствена конструкција од различитог цвећа – Flower Wall, на којој ће парови моћи да окаче катанац љубави, а исти да купе у сувенирници. У дрвеним кућицама наши излагачи понудиће различит програм – сувенире, вино, слаткише, топлу чоколаду, поклоне, најавила је Колор Прес Група.

 

Централна бина биће резервисана за наступе новосадских бендова и ДЏ-ејева.

 

Парове који су се венчали у 2016. години позивамо да нам се јаве путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и на тај начин се пријаве за наградну игру „Колико се познајемо“ коју организујемо 13. фебруара.

 

Победници игре освојиће путовање на Копаоник, а сви пријављени парови ће добити поклон од спонзора, као и заједничку фотографију.

 

Биће награђен и најлепши љубавни пар, а они који желе да учествују своје фотографије, уз податке, треба да пошаљу на наш мејл. Пар са највише лајкова на порталу nshronika.rs добиће путовање на Јахорину.

 

Током „Фестивала љубави“ посетиоци ће на паноима имати прилику да виде фотографије новосадских аутора са темом „Љубав“, као и слике познатих Новосађанки у сарадњи са Галеријом Матице српске, Музејом Војводине, Спомен-збирком Павла Бељанског и Музејом града.

 

Новосадски вајари и студенти вајарства представиће своја уметничка дела са темом „Љубав“. Сва дела биће продата на аукцији, а новац од продаје дониран Прихватилишту за бескућнике у Футогу.

 

Све детаље можете пратити на званичној Фејсбук страници – Фестивал љубави Нови Сад.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 26 јануар 2017 17:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија