Кућа Добрих Вести

Login

Новосадски „Октобарфест“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

naslovnaaaaa6768БЕОГРАД - Новосадски сајам и Колор Прес Група први пут у Новом Саду организују „Октобарфест“ манифестацију у славу пива, переца, кобасица, добре музике и одличног расположења.


На „Октоберфесту“ посетиоци током четири дана (од четвртка до недеље) су у прилици да пробају: више стотина различитих пивских брендова домаћих и страних произвођача, најукусније аустријске и немачке кобасице, хрскаве переце из пећи најбољих српских пекара, богат музички програм, Породични дан (субота и недеља од 10 до 19 часова).


Богат је и музички програм, наступиће: Звонко Богдан, Дејан Петровић Биг Банд. Ортодокс Келтс, Гифт, Ничим изазван и Фрајле.


Фестивал се одржава у Мастер Центру Новосадског Сајма.


Иначе, у оквиру ово фестивала данас је одржана и прва регионална конференција о трендовима у хотелијерству CheckIn2016.


Конференцију, која је окупила професионалце из ове области и целог региона организовали су, такође, Колор Прес група и Новосадски сајам.
Скуп је у Новом Саду окупио лидере у хотелијерској индустрији и тур-оператере из целог региона.


Конференција се бавила најновијим трендовима у хотелијерству, дигитализацији, изазовима безбедности и другим актуелним темама.


У једном од панела амбасадори земаља са богатом туристичком понудом – Црне Горе, Хрватске, Турске, Бразила, Израела и Индије, говорили су о проблемима ове важне привредне гране у нестабилним временима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 28 октобар 2016 21:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија