Кућа Добрих Вести

Login

Миле Цвик – нова апликација за помоћ на путу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

milecvik454545БЕОГРАД - Стао вам је ауто. Празан је акумулатор. Пукла гума! Ауто се закључао или сте остали без горива!Миле цвик ће вам пружити помоћ за све проблеме који вас могу задесетити током једне вожње.


Возачи, више не би требало да бринете јер је стигланова мобилна апликација коју сте дуго чекали –Миле Цвик, за помоћ на путу онда када вам је најпотребнија.


Апликацију можете преузети са Milecvik.rs a коришћење је једноставно.


Помоћу једноставне и функционалне апликације моћи ћете да ступите у контакт са најближим масјтором или шлеп службом, видећете колико ће им дуго требати да дођу до вас, колико ће вас интернвенција коштати као и како да све то платите.


Након потврђеног захтева за услугу од стране Милетовог партнера, у могућности сте да пратите његов долазак. На основу тренутне позиције и бризине кретања, приказује се очекивано време доласка на вашу локацију.


У сарадњи са партнерима гарантују вам се јединствене цене услуга на теритотији целе Србије.


Плаћате само оно што видите на екрану свог мобилног телефона.


Такође, имате избор да понуду одбијете или прихватите. Поред опције готовинског плаћања услуге корисницима је омогућено плаћање картицом. Повежете вашу картицу у неколико корака и више нећете морати да бирнете о проналажњењу банкомата на путевима.


Мрежа партнера се константно шири. Уколико се професионално бавите услугама помћи на путу, врата су широм отворена за будућу сарадњу, а на самом сајту постоји опција пријављивања нових пословних партнера – аутосервиса, шлеп служби и слично.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 17 јун 2017 14:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија